Karpatia Pony Show 2018

Dupa succesul primei editii, Karpatia Pony Show revine in perioada 1–3 iunie 2018, intr-un format imbunatatit si extins la 3 zile. Noutati incitante completeaza deja cunoscute la concursuri si parade dedicate poneilor si cailor.

Pentru prima data pe Domeniul Cantacuzino Floresti, aceasta editie va gazdui si mult premiatul Concurs Hipic International „Cupa Natiunilor”. Competitia din Romania, organizata in mod traditional la Cross Country Farm, langa Sighisoara, a primit pentru 5 din ultimele 7 editii distinctia „Concursul Anului”, acordata de catre forumul international universitar AIEC.

Tineri sportivi de top, reprezentand echipele a 12 tari, se vor intrece pe cai romanesti si au la dispozitie 5 minute inainte de fiecare proba pentru a se acomoda cu caii trasi la sorti. Concursul face parte dintr-un circuit care incepe in Spania si continua in Suedia, Marea Britanie si Germania.

Tot cu caracter inedit, va propunem o expozitie cu vanzare de cai si ponei si o arena suplimentara pentru evenimente. Iar pentru iubitorii de animale, show-ul ecvestru va fi intregit de show-uri canine.

Concursul National de Proba Completa cu spectaculoasa proba de Cross-Coutry nu va lipsi nici de aceasta data, marcand inceputul sezonului competitional.

Va asteptam cu drag !