Karpatia Pony Show 2019

Vineri, 1 Iunie 2018, a fost ziua in care Domeniul Cantacuzino a gazduit cei mai multi copii din indelungata sa istorie si va ramane, probabil, ca una dintre cele mai vesele si pline de energie.

Karpatia Pony Show 2019 duce mai departe succesul editiei anterioare in varianta extinsa la 3 zile de concursuri si show-uri desfasurate pe 2 Arene. Cea de-a 3-a editie va pune accent mai mult decat oricand pe intamplarile dedicate copiilor si familiilor acestora.

Crestem semnificativ numarul de jocuri si concursuri cu ponei si cai: vom promova dinamicele probe „in oglinda”, provocarile de working equitation iar cele mai solicitante antrenamente ale sportivilor vor deveni parte din show. Paradele cu ponei, show-urile canine si spectacolele de acrobatii ecvestre care au fascinat publicul revin cu noi acte.

Concursul National de Proba completa capata noi ambitii de pregatire, intr-un an in care in toamna vom gazdui in cadrul Karpatia Horse Show etapa calificativa pentru Olimpiada Tokyo 2020.

Vineri seara debutam in premiera si conceptul ‘Scena Micul Trianon’ si aducem in atentia publicului un concert de muzica sustinut de orchestra Musique En Seine, compusa din 50 de muzicieni francezi. Orchestra va fi prezenta si sambata printr-o interventie cu adaptari muzicale ce vor surprinde publicul.

Zona comerciala si activitatile conexe vor completa imaginea de eveniment in aer liber dedicati familiei pe care acest eveniment isi propune sa o promoveze.

Va asteptam cu entuziasm!