Brutariile Paul

Cu o traditie de 125 de ani Paul definest arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume.
Istoria Paul incepe   in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel “art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea frantuzeasca, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul.

The Flying Pig

De la povestea porcului adus ȋn valiză din Portugalia, de la o poftă, de la o idee, la aripi. Povestea The Flying Pig ȋncepe ȋn locul de baştină al cărnii pe care o servim – de unde porcul a zburat, la propriu, către România, unde au ȋnceput testele pe prieteni. Când toată lumea s-a lins pe degete, porcul iberic a aterizat la The Flying Pig, pe Barbu Văcărescu numărul 201.

Pasiunea pentru prepararea bucatelor iberice, cu carnea slowly cooked, gătită cu pricepere şi multă răbdare, timp ȋndelungat după asezonare, se reflecta de la prima ȋmbucătură.

https://www.facebook.com/flyingpigbucharest/
http://theflyingpig.ro/

Arosticini

A reusit sa ne farmece datorita gustului desavarsit, pana acolo unde am simtit nevoia sa ii impartasim secretele cu cei din Romania.
Consumat intr-o prima faza de oieri, acesta a devenit popular si in randul celorlalti locuitori ai zonei, castigand popularitate datorita gustului deosebit si al usurintei cu care, pe de-o parte se prepara, iar pe de alta parte se mananca. Se serveste pe un bat de frigaruie, modalitatea recomandata de a-l consuma, fiind cu mana.
Acest fel de mancare este acompaniat in general de o felie de paine facuta in casa, inmuiata in ulei de masline cu pepperoncino si un pahar de vin Montepulciano d’Abruzzo sau, asa cum unele restaurante obisnuiesc sa serveasca, un pahar cu 2/3 vin rosu si 1/3 sifon.

www.facebook.com/Arrosticini.ro
www.instagram.com/arrosticini.ro

Contego Cafe


Va pune la dispozitie cele mai bune soiuri de cafea din diferite colturi ale lumii, puteti alege din:


Cafea proaspat prajita

Microloturi
Cafea verde
Cafea decofeinizata

Pe langa cafea puteti gasi si sortimente de ciocolata calda cu diverse arome, de la cea clasica pana la portocale, chili sau chiar menta.

“Aproximativ 1000 de reactii chimice au loc atunci cand se prajesc boabele de cafea.”

https://www.facebook.com/contegocafe/
https://www.contegocafe.ro/

Moritz Eis

moritz eisMoritz Eis produce înghețată artizanală 100% naturală, fără coloranți și fără aditivi.

Alegem ingredientele naturale pe care apoi le prelucrăm cu grijă, obținând astfel cele mai rafinate arome tradiționale dar și cele mai delicioase și neașteptate combinații de gusturi.

Întotdeauna căutăm să procurăm ingredientele direct de la ferme și mici producători, în concordanță cu principiile sustenabilității și cu Mișcarea Slow Food. La Moritz Eis poți gusta dintr-o varietate de arome precum lămâie cu cimbru, orez cu scorțișoară, piersică cu ghimbir sau pară caramelizată cu gorgonzola și nuci, arome care stârnesc curiozitatea multora dintre pofticioși însă care te fac de fiecare dată să te lingi pe degete și saă vrei incă o cupă de înghețată!

https://www.facebook.com/MoritzEis

Gelateria Casa di Luigi

Înghețata delicioasă Casa di Luigi, în 24 de sortimente, satisface toate gusturile și toate curiozitățile.

Mai multe detalii pe:
www.casadiluigi.ro
www.facebook.com/casadiluigigelateria