AGREMENT CAI SI PONEI

Karpatia Pony Show alături de clubul de călărie Western Dream vă propun trei zile de neuitat in compania unora dintre cele mai blânde și devotate animale: caii. Cei mici, dar și cei mari se vor putea plimba călare în zona special amenajată.

​”Când suntem în bază, ne ocupăm cu predarea cursurilor de echitație, de la nivel de inițiere, până la pregatirea pentru concursuri de profil.

La Karpatia Pony Show, venim pentru a da ocazia tuturor vizitatorilor să intre în contact cu cel mai frumos și inteligent animal: CALUL.
Dupa probele consacrate, unele pline de adrenalină, altele ce debordează de eleganță, Western Dream vă asteaptă la plimbări călare, pe unii dintre cei mai frumosi și cuminți căluți.
Vă invităm să ii admirați, mângâiați pozați și nu în ultimul rând să îi călăriți!”
                                                            

Prima mea reciclare – AQUA Carpatica Kids

Prima reciclare, una dintre micile mari victorii ale copilăriei

E timpul să obții o nouă mică mare victorie a copilăriei! Te așteptăm la atelierul de reciclare creativă ”Prima Reciclare” susținut de AQUA Carpatica Kids la evenimentul Pony Show, desfășurat în perioada 1 -3 Iunie, la Domeniul Cantacuzino, Florești, Prahova să construim împreună cea mai drăguță căsuță din PET-uri de AQUA Carpatica Kids și să învățăm cât de importantă este reciclarea.

Vă invităm și la un concurs:

Cum participi?
Vei primi la intrare u nalbum AQUA Carpatica Kids care îți prezenta pașii pe care îi ai de urmat pentru a partipa la ”Prima reciclare” și pentru a obține o nouă mică mare victorie a copilăriei.

Pasul 1: Urmărește indicatoarele AQUA Carpatica Kids și pornește în căutarea atelierului de reciclare creativă ”Prima reciclare”

Pasul 2: Reciclează 3 PET-uri de AQUA Carpatica Kids

Pasul 3: Pentru fiecare sticluță reciclată, vei primi la schimb câte 1 sticker cu personajele de pe sticluțele AQUA Carpatica Kids

Pasul 4: Lipești stickerele pe album și completezi datele de contact de pe flyerul din interiorul acestuia 

Pasul 5: Prezinți la standul AQUA Carpatica Kids albumul completat cu cele 3 stickere și flyerul completat cu datele de contact și intri automat în tragere la sorți pentru câștigarea premiilor puse în joc.

Premii
În fiecare zi în care se va desfășura evenimentul Pony Show ( 1 – 3 Iunie), vor avea loc 2 trageri la sorți, prima extragere va avea loc la ora 14:00, iar cea de-a doua la ora 18:00. Extragerea va fi realizată de un reprezentant AQUA Carpatica.

Premii:

Ziua 1
Extragerea 1, ora 14:00

3 premii x ( 1 ghiozdănel AQUA Carpatica Kids, 1 penar AQUA Carpatica Kids, 1 kendama, 1 pix colorat)

Extragerea 2, ora 16:00

3 premii x ( 1 ghiozdănel AQUA Carpatica Kids, 1 penar AQUA Carpatica Kids, 1 kendama, 1 pix colorat)

Ziua 2
Extragerea 1, ora 18:00

3 premii x ( 1 ghiozdănel AQUA Carpatica Kids, 1 penar AQUA Carpatica Kids, 1 kendama, 1 pix colorat)

Extragerea 2, ora 18:00

3 premii x ( 1 ghiozdănel AQUA Carpatica Kids, 1 penar AQUA Carpatica Kids, 1 kendama, 1 pix colorat)

Ziua 3
Extragerea 1, ora 14:00

3 premii x ( 1 ghiozdănel AQUA Carpatica Kids, 1 penar AQUA Carpatica Kids, 1 kendama, 1 pix colorat)

Extragerea 2, ora 18:00

3 premii x ( 1 ghiozdănel AQUA Carpatica Kids, 1 penar AQUA Carpatica Kids, 1 kendama, 1 pix colorat)

Regulament concurs:
Mai multe detalii despre regulamentul oficial al concursului puteți găsi aici

Vă așteptăm să reciclăm împreună și să ne bucurăm de o nouă victorie!

Tedi

Tedi te așteaptă la evenimentul Karpatia Pony Show, unde împreună vom da start la joacă si la distractie!
Una dintre cele mai îndrăgite activități pentru copii este face painting-ul, de aceea Tedi le oferă ocazia copiilor de a se transforma în personajul sau animăluțul dorit sau o să îi invite să își facă un tatuaj cool sau un tatuaj Tedi -cu care se vor mândri! În plus, cei mici vor dispune de un spațiu de relaxare cu puff-uri și măsuțe Tedi unde pot face poze și se pot juca cu mascota!

Atelierele creative BIC

Atelier de desen
Copiii vor invata sa realizeze felicitari pe care le vor lua acasa ca amintire de la eveniment. 

Atelier de modelaj
Cei mici vor invata sa modeleze folosind plastilina. Partea practica se va imbina cu notiuni teoretice despre forma, volum, proportii, compozitie, textura, stilizare, relatia dintre lumina si umbra, dintre plin si gol.

Atelier de pictura in guasa
Cei mici vor invata sa picteze folosind tehnica guasei. Se vor studia si pune in practica notiuni de cromatologie, combinarea culorilor, complementaritate si incadrare in pagina.

Atelier de pictura in acuarela
Copiii vor invata si vor exersa tehnicile principale ale picurii in acuarela – ud pe uscat, ud pe ud, uscat pe uscat

 

 

ArtiaAsociația Artia vă propune descoperirea și dezvoltarea potențialului creativ ce se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulți, printr-o serie de activități pe masură. Asociația își propune realizarea unui atelier de Pictură pe apă. Atelierul de lucru este destinat persoanelor creative, sensibile și cu dorinţa de rafinare a talentelor lor artistice. Activitatea se va centra pe prezentarea și practicarea unei tehnici de pictură inedite, cu origini orientale stravechi – tehnica marmorării. Pictura pe apă permite deplina libertate de exprimare cromatică și este o tehnică ce face apel la spontaneitate și imaginaţie.

Mai multe detalii despre Asociația Artia aici: https://www.facebook.com/asociatia.artia

ChartistAsociația Ch’artist (Paint Your Own Pottery Studio)

În cadrul atelierului susținut de Ch’artist Paint Your Own Pottery, copiii vor picta decorațiuni pregătite special pentru acest eveniment – căluți, potcoave, compoziții basorelief cu tematică și nu în ultimul rând, flori tridimensionale, toate realizate manual din ceramică albă și gata pentru a fi pictate după talentul și bunul plac al fiecăruia.

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/ChartistStudioStore

AMI Handmade

Imaginația este cea mai frumoasă amintire!
Un atelier foarte creativ, unde copiii vor picta pe tricouri sau pe suporți de creioane cu cal și călăreț.

AMI Handmade s-a născut ca o joacă alături de cei trei nazdravani ai săi  și din creativitate infinită!În joacă a început să spună poveşti cu fire, aţe, ace, pensule şi culori, margele şi chiar materiale reciclabile.

Obiectele pe care le creeză aduc culoare şi frumos în viaţa celor ce se bucură de ele. Poveştile prind viaţă prin colierele, brăţările şi cerceii meşteşugiţi pentru tinere doamne şi domniţe. Poveştile Ami Handmade bucură părinţii şi copiii deopotrivă prin căciuliţele personaj. Poveştile sale spun în continuare poveşti atunci când jucăriile croşetate prind viaţă în mâinile copiilor. Poveştile Ami Handmade merg mai departe prin tricourile pictate.

Mai multe detalii aici:
https://www.facebook.com/ateliere.cu.dichis.AMI.Handmade/

Atelierele SABBIARELLI si COLORVELVET
​Doua concepte creative îndrăgite de copii

Sabbiarrelli
Atelierele creative Sabbiarelli așteaptă cu drag copiii între 3 si 12 ani, dar nu numai, să dea frâu liber creativității și să se joace cu particule fine și colorate de marmură. Tehnica este simplă: un desen pre-tăiat, o tăviță, o spatulă de dezlipit, fantezie, creativitate și mici doze de marmură fin pisată: iată toate ingredientele distracției cu Sabbiarelli.

Plecând de la un element natural și simplu cum sunt particulele obținute din marmură de Carrara, transformate apoi cu ajutorul colorantilor eco-compatibili, ia naștere curcubeul de culori, cu ajutorul cărora copiii vor putea crea desene originale cu un efect incredibil de stralucitor.

Plansele Sabbiarelli cuprind nenumarate tematici. După ce se alege tema dorită, cu ajutorul spatulei dezlipim planșa, iar peste partea aderentă copilul aplică particulele fine de marmură. Surplusul de marmură se îndepartează printr-o usșoară scuturare a planșei. Desenul rezultat este deosebit de strălucitor, marmura rămâne lipită pe planșa de lucru, iar culorile nu se amestecă între ele.
Este un joc didactic în care contactul direct cu particulele fine de marmură implica un aspect educativ și formativ privind contactul cu mediul înconjurător.

Sabbiarelli este senzațional, distractiv, toti copiii iubesc acest joc!
http://www.sabbiarelli.ro/

Colorvelvet 

COLORVELVET este un desen realizat în catifea, pe un carton special absorbant ce are proprietatea de a transforma culorile în suprafețe colorate vii și compacte.Gama de produse este formată din tablouri, mape cu elastic, cutii ornament cât și bibliorafturi. De asemenea, gama planșelor pentru ateliere creative este extrem de variată, conținând peste 30 de teme pentru copii.

Toate produsele sunt fabricate în Italia (Genova) , respectând toate directivele CEE cât și normele de siguranță.

http://www.colorvelvet.ro/
https://www.facebook.com/colorvelvet.ro/

Atelier de olărit

Olar – ​Munteanu  Cristian

Mesteșugul olaritului îl practiă de aproximativ patru ani.Prima experiență a fost în urmă cu 5 ani la Muzeul Satului ,,Dimitrie Gusti” Bucuresti. Cucerit fiind  de multitudinea formelor și a decorurilor,acest mesteșug a devenit o pasiune, ce dăinuie până astăzi. Atelierul său este un îndemncătre bucuria de a stimula creativitateaprin realizarea unor lucruri cu propriile mâini.Vă invităm să participați la altelierele de olărit.

Atelier Daruri Faine
Atelier de pictura pe cani de sticla.
Participarea la atelier include toate materialele necesare și asistența unui artist pe toată durata desfășurării activității copiilor, care sa le ofere instructaj de folosite a materialelor și idei, sugestii de decorare.

https://www.facebook.com/Atelierele-Daruri-Faine
https://ateliereledarurifaine.wordpress.com/

Asociatia Culturala Sarang Hanguk

Brelocuri fistichii
Fiecare zi trebuie să fie plină de culoare. Cu atat mai mult ziua de 1 Iunie! Îi invităm pe copii să descopere magicul univers al culorilor speciale coreene care, alături de simpaticele șabloane în diverse forme și modele, vor deveni accesoriul de bază al celor mici. Putând fi cu ușurință atașate ghiozdanului pentru școală, gentuței cu care ieșim în parc sau rucsacului cu care mergem la antrenamentele de tenis, fotbal sau cursurile de dans, brelocurile personalizate de noi vor atrage cu siguranță toate privirile. Unde mai pui că acestea pot deveni foarte ușor un cadou vesel și original pentru cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten. ** Atelier realizat in pateneriat cu AMOS Romania – importator kit-uri coreene pentru copii. 

Magie de hartie – pictura & décor lampioane
Cu o istorie indelungata in cultura asiatica si o simbolistica pe masura, lampioanele sunt folosite astazi in scopuri decorative, pentru a infrumusetea locuintele, creand un climat relaxant si armonios, sau la evenimente si petreceri tematice. Albe, roz, albastre sau verzi, acestea devin mici opere de arta in mainile copiiilor creativi si veseli. Fie ca vom picta pe ele crengute de cires, ursi panda sau tigrii, fie ca le vom decora cu flori, fluturasi 3D sau cu mici floricele realizate cu tehnica Origami, acestea vor aduce cu siguranta zambetul pe buzele fiecarui copil.

Oaia primordiala
Oaia Primordială este un proiect născut dintr-o joacă, ca orice mare pasiune. Exact ca în Micul Prinț, doar că în loc să fie desenată, oaia a apărut în urma unei împunsături de ac în lâna moale, pufoasă, jucăușă. De atunci, Crina Manolescu inventează fel de fel de povești împâslite manual pentru cei mici, dar și pentru cei mari, fiindcă nimeni nu rezistă în fața unei bucăți de lână cu miros de copilărie.
Minigradini decorative – Lavinia Pirvu
 
Minigradini,create cu plante si materiale naturale, realizate manual intr-un cadru de poveste. Minigradinile spun o poveste ….pentru sufletul de copil al tuturor iubitorilor de frumos, de basm, de verde, de miniaturi. Mini grădinile mai mult sau mai puțin accesorizate, ludice sau cu o tentă de boem pot deveni o piesă de rezistență în casele celor ce-o doresc. Ideile noastre s-au nascut din dorinta de a infrumuseta existenta copiilor si a tuturor iubitorilor de natură.

Coloritoria

Atelier de creatie pentru copii – vom decora la alegere evantaie, lampioane, dar si mici obiecte de lemn: cutiute sau suporturi pentru creioane.
Toate materialele sunt puse la dispozitie de catre Coloritoria.