Agrement cai si ponei

Karpatia Pony Show alături de clubul de călărie Western Dream vă propun trei zile de neuitat in compania unora dintre cele mai blânde și devotate animale: caii. Cei mici, dar și cei mari se vor putea plimba călare în zona special amenajată.

​”Când suntem în bază, ne ocupăm cu predarea cursurilor de echitație, de la nivel de inițiere, până la pregatirea pentru concursuri de profil.

La Karpatia Pony Show, venim pentru a da ocazia tuturor vizitatorilor să intre în contact cu cel mai frumos și inteligent animal: CALUL.
Dupa probele consacrate, unele pline de adrenalină, altele ce debordează de eleganță, Western Dream vă asteaptă la plimbări călare, pe unii dintre cei mai frumosi și cuminți căluți.
Vă invităm să ii admirați, mângâiați pozați și nu în ultimul rând să îi călăriți!”
                                                            

Loc de zbenguiala

Mitu Chitu – cel mai tare loc de zbenguiala, unde distractia este la ea acasa.
Vă oferim activități diverse pentru distracția celor mici:
– orășel gonflabil
– piscină cu bile pe apă
– centru de activități gonflabil
– jocul eliminator
– pictură pe față
– piscină cu barcute pt copii mai mici
Părinții se pot delecta cu o cafea, ceva dulce, frumusețea domeniului timp de calitate petrecut în familie. Copii își consumă energia în aer liber, socializand și dezvoltând abilități motrice, de comunicare și relationare. 

https://www.facebook.com/mituchitucelmaitarelocdezbenguiala


ATELIERE PENTRU COPII

Eastern Foxes

Atelier de robotică. FIRST® Tech Challenge Robotics Team Ro181 & #19098 Fail.Optimize.Excel.

Află mai multe detalii https://www.facebook.com/EasternFoxes

ChartistAsociația Ch’artist (Paint Your Own Pottery Studio)

În cadrul atelierului susținut de Ch’artist Paint Your Own Pottery, copiii vor picta decorațiuni pregătite special pentru acest eveniment – căluți, potcoave, compoziții basorelief cu tematică și nu în ultimul rând, flori tridimensionale, toate realizate manual din ceramică albă și gata pentru a fi pictate după talentul și bunul plac al fiecăruia.

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/ChartistStudioStore

AMI Handmade

Imaginația este cea mai frumoasă amintire!
Un atelier foarte creativ, unde copiii vor picta pe tricouri sau pe suporți de creioane cu cal și călăreț.

AMI Handmade s-a născut ca o joacă alături de cei trei nazdravani ai săi  și din creativitate infinită!În joacă a început să spună poveşti cu fire, aţe, ace, pensule şi culori, margele şi chiar materiale reciclabile.

Obiectele pe care le creeză aduc culoare şi frumos în viaţa celor ce se bucură de ele. Poveştile prind viaţă prin colierele, brăţările şi cerceii meşteşugiţi pentru tinere doamne şi domniţe. Poveştile Ami Handmade bucură părinţii şi copiii deopotrivă prin căciuliţele personaj. Poveştile sale spun în continuare poveşti atunci când jucăriile croşetate prind viaţă în mâinile copiilor. Poveştile Ami Handmade merg mai departe prin tricourile pictate.

Mai multe detalii aici:
https://www.facebook.com/ateliere.cu.dichis.AMI.Handmade/

Atelier de olărit

Olar – ​Munteanu  Cristian

Mesteșugul olaritului îl practiă de aproximativ patru ani.Prima experiență a fost în urmă cu 5 ani la Muzeul Satului ,,Dimitrie Gusti” Bucuresti. Cucerit fiind  de multitudinea formelor și a decorurilor,acest mesteșug a devenit o pasiune, ce dăinuie până astăzi. Atelierul său este un îndemncătre bucuria de a stimula creativitateaprin realizarea unor lucruri cu propriile mâini.Vă invităm să participați la altelierele de olărit.

Asociatia Culturala Sarang Hanguk

1.)    Brelocuri fistichii (tehnici combinate de pictură cu aspect vitrat)

Unicornii sunt creaturi mitice care deschid porțile către o lume imaginară absolut fabuloasă. Îndrăgiți atât de fetițe, cât și de băieței, unicornii sunt o sursă de dinamism și transformare, motiv pentru care stimulează imaginația copiilor. Vino la atelierul de Brelocuri fistichii și vei putea pleca acasă cu propriul tău unicorn, personalizat după bunul tău plac! Cu aspect de tablou vitrat, acesta poate fi cu ușurință atașate ghiozdanului pentru școală, gentuței cu care ieșim în parc sau rucsacului cu care mergem la antrenamentele de tenis, fotbal sau cursurile de dans. Brelocurile personalizate de noi vor atrage cu siguranță toate privirile. Unde mai pui că acestea pot deveni foarte ușor un cadou vesel și original pentru cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten.

Cost: 20-25 lei/copil in functie de marime breloc (costul include sabloanele, brelocurile, culorile speciale pentru colorat, banda dublua deziva, farfurii de unica folosinta, servetele umede si uscate, glitter glue pentru decor)

2.)    Pictură puzzles 3D din lemn (unicorni, căluți nărăvași, cai de mare, pinguini, păuni, mașiunute BMW, mașini de curse, avioane utilitare, elicoptere)

Vă invităm la joacă! Pentru că știm că vă plac puzzle-urile, venim în fața voastră cu o nouă provocare: un puzzle tridimensional din lemn pe care îl puteți personaliza după bunul vostru plac, colorându-l cu tempera și culori acrilice. Liniile și finisajele atent realizate vă vor capta cu siguranță atenția, fiecare copil urmând să își pună amprenta asupra propriei creații. Inspirați de culorile personajelor din “My little pony”, “Bibi și Tina” sau de curajul legendarului “Black Beauty”, atelierul nostru de pictură este întotdeauna o bucurie pentru cei mici și, de ce nu, chiar și pentru cei mari deopotrivă. Pentru un efect WOW, putem presăra puțin praf de stele la final…

Cost: 25 lei/copil (include puzzles din lemn 3D, culori acrilice, ochisori mobili, sclipici, farfurii si pahare pentru pictura, pungute pentru transport)

Oaia primordială

Oaia Primordială este un proiect născut dintr-o joacă, ca orice mare pasiune. Exact ca în Micul Prinț, doar că în loc să fie desenată, oaia a apărut în urma unei împunsături de ac în lâna moale, pufoasă, jucăușă. De atunci, Crina Manolescu inventează fel de fel de povești împâslite manual pentru cei mici, dar și pentru cei mari, fiindcă nimeni nu rezistă în fața unei bucăți de lână cu miros de copilărie.

https://www.facebook.com/oaiaprimordiala/

Minigradini decorative – Lavinia Pirvu
 
Minigradini,create cu plante si materiale naturale, realizate manual intr-un cadru de poveste. Minigradinile spun o poveste ….pentru sufletul de copil al tuturor iubitorilor de frumos, de basm, de verde, de miniaturi. Mini grădinile mai mult sau mai puțin accesorizate, ludice sau cu o tentă de boem pot deveni o piesă de rezistență în casele celor ce-o doresc. Ideile noastre s-au nascut din dorinta de a infrumuseta existenta copiilor si a tuturor iubitorilor de natură.