Poneii vor face spectacol la Karpatia Pony Show 2017!

321 450 Karpatia Pony Show

Între 27-28 mai, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova se dă startul primei ediții a evenimentului ecvestru Karpatia Pony Show. Iubitorii de cai de orice vârstă și familiile cu copii vor asista la competiții inedite, jocuri, prezentări de ponei și vor lua parte la diferite activități recreative, în spațiul generos pus la dispoziție de Fundația Cantacuzino Florești.

În cadrul Karpatia Pony Show vor avea loc două competiții ecvestre cu ponei, respectiv cai: Concursul pentru Ponei unde călăreții vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase și vârste și vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje și Concursul Național de Probă Completă (CCN) pentru călăreți o stea, novici și prenovici, ce va funcționa ca stagiu de pregătire pentru evenimentul internațional Karpatia Horse Show.

În cadrul primei ediții a Karpatia Pony Show vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplină mai puțin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstrații de îndemânare si jocuri, atelaje cu ponei și un spectaculos show de acrobații călare, susținut de sportivii Cross-Country Farm.

Întrucât organizatorii competiției ecvestre își doresc să încurajeze activitățile în natură, vor pune la dispoziția publicului o amplă zonă de activități de recreere în aer liber, destinata familiilor cu copii. Intitulată Cireșarii 2.0 în natură, aceasta va conține agrement cu ponei și cai,  trasuri, ateliere creativ-educative pentru copii și tineri, aventura parc inedit cu plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană, tras cu arcul, tir cu pușca airsoft, bungee, teren de volei si multe altele.

Mai mult, iubitorii de natură vor beneficia de șapte modalitati diferite de a descoperi  Domeniul Cantacuzino, un ansamblu arhitectural și peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundația Cantacuzino Florești.

Mai multe detalii Karpatia Pony Show vor fi puse la dispoziția publicului pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/karpatiapony/
Biletele pentru prima ediție a Karpatia Pony Show se pot achiziționa cu discounturi de până la 60% în avans de pe site-ul bilete.ro sau direct la eveniment, conform politicii de bilete a evenimentului:

Abonamente si bilete achzitionate in avans, pana pe data de 19 Mai 2017
Abonamente  27- 28 Mai –  adult – 20 lei, 1 adult + 1 copil – 30 lei, 1 adult + 2 copii – 30 lei, 1 adult + 3 copii – 45 lei
Bilet pentru o zi (27 sau 28 Mai) – adult 15 lei, 1 adult + 1 copil – 25 lei, 1 adult + 2 copii – 25 lei, 1 adult +  3 copii – 40 lei.

achzitionate in avans, intre 20 Mai – 26 Mai 2017
Abonamente  27 – 28 Mai  – adult – 35 lei, 1 adult + 1 copil – 40 lei, 1 adult + 2 copii – 50 lei, 1 adult + 3 copii – 70 lei
Bilet pentru o zi (27 sau 28 Mai) – adult 20 lei, 1 adult + 1 copil – 30 lei, 1 adult + 2 copii – 40 lei, 1 adult +  3 copii – 50 lei.

Abonamente si bilete achizitionate dupa data de 27 Mai 2017
Abonamente  27 – 28 Mai: adult – 35 lei, 1 adult + 1 copil  – 50 lei, 1 adult + 2 copii – 70 lei, 1 adult + 3 copii – 90 lei
Bilet pentru o zi (27 sau 28 Mai)  – adult  – 25 lei,  copil – 15 lei.

Beneficii suplimentare pentru biletele si abonamentele achizitionate in avans
Abonamentele si/sau biletele zilnice achizitionate in avans vor beneficia de acces prioritar in tribunele acoperite, in limita celor 500 locuri disponibile, fara a se putea rezerva locuri. Nu se vand bilete cu loc, se vor aloca bratari pentru acces preferential.

Note Generale:

  • Accesul la eveniment se face pe baza de bilet sau abonament
  • Nu se vand bilete copiilor ( sub 14 ani) neinsotiti de un adult.  Recomandam celor cu varste superioare dar apropiate de 14 ani, ce doresc sa cumpere la eveniment sau cumpara in avans bilete/abonamente individuale,  sa detina un act de identitate verificabil in momentul accesului la eveniment
  • Copii sunt considerate toate persoanele cu varsta sub 14 ani.
  • Biletele si abonamentele se pot achizitiona on-line de pe site-ul bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro.