The Flying Pig

De la povestea porcului adus ȋn valiză din Portugalia, de la o poftă, de la o idee, la aripi. Povestea The Flying Pig ȋncepe ȋn locul de baştină al cărnii pe care o servim – de unde porcul a zburat, la propriu, către România, unde au ȋnceput testele pe prieteni. Când toată lumea s-a lins pe degete, porcul iberic a aterizat la The Flying Pig, pe Barbu Văcărescu numărul 201.

Pasiunea pentru prepararea bucatelor iberice, cu carnea slowly cooked, gătită cu pricepere şi multă răbdare, timp ȋndelungat după asezonare, se reflecta de la prima ȋmbucătură.

https://www.facebook.com/flyingpigbucharest/
http://theflyingpig.ro/


St. Ride Box Bar

Guido Coffee

Guido Coffee au adus si au unit, sub același acoperiș, întregul proces de obținere al unei cafele de calitate, pentru a vă ghida în descoperirea reperelor pentru degustarea, prepararea și aprecierea unei cafele excepționale

https://www.facebook.com/GuidoCoffee/

Coffee- Bike

Iubim bicicletele noastre! Si, mai presus de toate, ne iubim cafeaua.

Just relax, celebrate, and drink more coffee…

https://www.facebook.com/CoffeeBikeRomania/

Rolls – Ice Cream Shop

Pasionati de tot ce înseamnă dulce și fiind mari iubitoari de înghețată, gofre și fructe au decis să îmbine aceste trei produse sub un singur brand, și astfel, a luat naștere Rolls. Au dorit să aducă pe piață un element fresh și inovativ.
Rolls este o animație culinară inovativă, un desert asiatic frecvent întâlnit în Thailanda.
Este preparat cu ingrediente proaspete, precum fructe de sezon sau dulciurile tale preferate. Astfel, înghețata se înfășoară în față ochiilor clienților. Asta o face atât de unică!

https://www.facebook.com/InghetataRolls/

Molipops – Înghețată pe băț naturală

Înghețată pe băț naturală, din lucruri simple și sănătoase.

Producem în cantitati mici plecând de la zero. Fără prafuri sau alte mixuri speciale. Am ales sa folosim miere în locul zaharului și sa eliminam orice ingredient de origine animală. Cât mai simplu și cât mai bun. Only the good stuff.

Stoarcem prin presare la rece sau pasăm în blender și astfel avem o înghețată plină de fibre și vitamine. Plus beneficiile mierii de albine, plus faptul că nu procesam termic fructele. All the good stuff.

Mai multe detalii pe:
https://www.facebook.com/molipops/