Poneii “au preluat” frâiele celei de-a două ediții a Karpatia Pony Show și promit 3 zile de spectacol intens!

320 450 Karpatia Pony Show
Începe cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show cu un program incitant, desfășurat pe două arene, și numeroase activități în aer liber. Evenimentul are loc în perioada 1-3 iunie, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova, la numai o oră distanță de București.

Cei pasionați de echitație vor avea ocazia să asiste la un spectacol ecvestru de trei zile, cu un program variat, în care competiții naționale și internaționale alternează cu show-uri inedite: jocuri și prezentări cu ponei si cai, working equitation, un concurs de împletit coame și cozi, prezentare de rase de ponei (Connemara, Apaloosa, Welsh, Hafflingen, Brittish Spotted, Shetland, ponei olandez), marea paradă a poneilor, acrobații ecvestre, agrement cu ponei și cai și multe altele.

Pe lângă cei peste 100 de cai prezenți pe domeniu, evenimentul ecvestru va fi întregit și de show-uri cu câini, expoziții de porumbei premiați internațional și demonstrații cu păsări de pradă. Maestrul de ceremonii este Vali Vasilescu, unul dintre cei mai apreciați cascadori ai momentului, care a adus în atenția publicului spectacolele “Basme cu cai”. Renumitul cascador ne propune, la cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show, un spectacol de acrobații impresionant cu cai dresați pentru cascadorie de film.

Cei mici pot participa la peste zece ateliere creative și un spectaculos proiect de reciclare, propuse de partenerii evenimentului. Vor învăta să  picteze pe apă, acuarelă, guase, să decoreze pe suprafețe inedite: catifea, ceramică, suporturi de creioane, lampioane din hârtie și  evantaie, se vor juca cu particule fine și colorate de marmură, vor participa la ateliere de olărit și vor învață cum se fac grădini în miniatură sau cum să construiască un castel din sticle de plastic reciclate. Întâmplările vor fi atent ghidate și energizate de mascotele partenerilor Karpatia Pony Show.

Doritorii de adrenalină sunt asteptați în zonele de Agrement și Aventura Park, unde vor descoperi un labirint uriaș, un amplu spațiu senzorial pentru a percepe domeniul și varietatea de texturi prezente, un circuit de cross pentru mașini radio comandate, tir cu arcul, tir cu pușca airsoft, bungee, traversare cu tiroliana sau vor putea închiria biciclete pentru a vizită domeniul.

Cei care preferă plimbările și relaxarea în aer liber se pot bucura de un ansamblu arhitectural şi peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundaţia Cantacuzino Floreşti. Organizatorii dezvoltă și trei zone generoase de food & drinks, dar și una artizanală, de unde se pot achiziționa suveniruri.

Pe Domeniul Cantacuzino, se poate ajunge cu autoturismul personal, cu trenul sau prin serviciul PONY Car Sharing, un model de transport popular în marile orașe ale lumii, ce presupune împărțirea unei flote de mașini cu mai mulți utilizatori. La intrarea pe Domeniul Cantacuzino, este amenajată o parcare, dedicată spectatorilor concursului ecvestru. Organizatorii propun și câteva variante de cazare în zona, care pot fi regăsite pe site-ul evenimentului: http://pony.karpatiahorse.ro/vizitatori/cazare/

Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe website-ul  bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi generoase, de până la 65% până în dată de 31 Mai. Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar însoțiți de un adult.
https://www.bilete.ro/karpatia-pony-show/karpatia-pony-show-01-03-iun-2018/

Anul acesta, pentru a crește confortul celor prezenți, organizatorii pun la dispoziția publiculului un cort VIP, cu o poziționare privilegiată către spațiul competițional. Acesta este amplasat chiar în față spațiului de concurs al Arenei Principale și oferă o priveliște deosebită asupra show-urilor din cadrul evenimentului.
Cei care vor achiziționa astfel de bilete vor beneficia gratuit în interiorul cortului VIP, de propunerile gastronomice special gândite de partenerii  Karpatia Pony Show.
https://www.bilete.ro/ka…/karpatia-pony-show-01-03-iun-2018/

Detalii şi imagini de la ediţiile anterioare gășiţi pe http://www.karpatiahorse.ro, pe pagină oficială de Facebook, www.facebook.com/karpatiapony sau Instagram: www.instagram.com/karpatia.pony.show.
Pentru a intră în atmosfera Karpatia Pony Show, va invităm să urmăriţi filmul de prezentare al evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=fXyUQyiGvyM&t=1s

Foto Stefan Stoica
Sponsorii evenimentului: Aqua Carpatica, BIC, Contego Cafe, Cramele Sâmburești, Paul, Zetea, Michelin, Gonzales Grup, Ipso, John Deere, Pluriva, MSL Logistic, Simar Metrologie, Pentru Cai, Tedi
Organizatori: Domeniul Cantacuzino, Cross Country Farm şi Rumor Production
Cu sprijinul: FER, AIEC, Camera de Comerț şi Industrie Prahova
Parteneri media: Academia Barbatilor, Adevarul, Casa Lux, Dilema Veche, Historia, IqAds, Kid Magia, Magic FM, National Geographic, Qbebe, Practic – Draga mea pentru copii, Parinti.com, Prescolar.ro, Suntparinte.ro,Times New Roman, 24 FUN, Transilvania Business, Observatorul PH.ro, Campina TV, 2 Mimoze.ro
PROGRAM

Vineri 1 iunie
Arena Principala
11:00 Demonstrație de dresaj natural
11:30 Obstacole – Ponei
12:30 Atelaje Ponei
13:00 Pauză
13:30 Dresaj – SRNC – Runda 2
15:30 ABC-ul acrobațiilor călare
16:00 Dresaj – SRNC – Semifinale
17:00 Dresaj – Concurs Complet
19:00 Închiderea zilei de competiție​

Arena Secundara

10:00 – 12:00 Dresaj – SRNC – Runda 1 (pe terenul de Încălzire)
10:00 Working Equitation – Dresaj
13:00 Demonstrație dresaj canin
13:30 Pauză
14:00 Ștafetă – Proba 1
15:00 Rase de ponei și poveștile lor
15:30 Demonstrație dresaj canin
16:00 Demonstrație împletit coame și cozi​

Sambata 2 iunie
Arena Principala​

10:00 Obstacole – SRNC – Runda 1
12:30 Cai de spectacol, cai de film – demonstrație de dresaj
13:00 Pauză
14:00 Obstacole – SRNC – Runda 2
15:00 Demonstrație păsări de pradă
15:30 Cross Country – Concurs Complet
19:00 Închiderea zilei de competiție​

Arena Secundara
10:00 Working Equitation – Stil
13:00 Demonstrație dresaj canin
13:30 Pauză
14:00 Ștafetă – Proba 2
15:00 Demonstrație dresaj canin
15:30 Obstacole – Ponei
16:30 Atelaje Ponei​

Duminica 3 iunie

Arena Principala
9:00 Dresaj – Ponei
10:00 Dresaj – SNRC – Finală
11:00 Pauză
13:30 Obstacole – SRNC – Semifinale
13:00 Marea paradă a poneilor
13:30 Obstacole – SRNC – Finală
15:00 Demonstrație dresaj canin

Arena Secundara
10:00 Obstacole – Ponei
11:00 Atelaje Ponei
11:30 Ștafetă – Proba 3
12:30 Demonstrație dresaj canin
13:00 Pauză
13:30 Working Equitation – Viteză
16:00 Potcovarii pricepuți​